torstai 5. marraskuuta 2015

Linkkaa blogisi!

Piilotin äsken n. kymmenen blogia lukulistaltani. Osa on lopettanut blogin kirjoittamisen, laittanut blogin yksityiseksi tai kirjoittaa harvoin. Niimpä lukulistani lyheni paljon.

On blogeja, jotka vuosi toisensa jälkeen jaksavat kiinnostaa. Vaikka en enää hevosista niinkään välitä, on pari hevosblogia jotka pysyvät listallani. Ne ovat mielinkiintoisia ja mikä mielestäni parasta, niissä on aivan mahtavia kuvia! Useimmiten saatan selata vain kuvat ja ehkä myöhemmin sitten lukea sen tekstinkin, jos se on mielestäni kiintoisa.

Näin myöhemmin, olen alkanut seuraamaan yhä enemmän koirablogeja. Paria uutta tuttavuutta instagramin kautta ja jopa sellaisia jotka eivät ole ennemmin innostaneet, mutta olen kuitenkin lukijana.

Tämän postauksen ideana ei kuitenkaan ollut se, että selitän teille miltä lukilistani näyttää (näettehän sen itsekin profiilistani), vaan haastaa jokaisen joka tätä nyt lukee (ja jolla on blogi) linkkaamaan oman bloginsa alas.

Yhdeksi ainoaksi vaatimuksekseni laitan kuitenkin sen, että haluan nyt tätä kautta löytää koirablogeja. Itseäni ei niinkään kiinnosta mitä vaatteita laitatte minäkin päivänä päällenne, vaan koirat. Koirat ovat nyt se mikä minua blogeissa kiinnostaa.

Joten nyt, blogisi linkki alhaalle! Voin ehkä esitellä pari minun mielestäni mielenkiintoisinta blogia, jos kommentteja tulee tarpeeksi. :)

Laitan uusimman tähtikuvani eiliseltä ja kiitän ajastanne, kiitos!


8 kommenttia:

  1. http://temppukoirametsakoira.blogspot.fi
    Koira blogi metsästyksestä, tokosta ja lenkkeilystä. Blogini on semi aktiivinen ja lopun voit katsoa itse

    VastaaPoista
  2. http://kcanela.blogspot.fi/
    Lähes 2-vuotiaan basenjin elelyä ja harrastelua :)

    VastaaPoista
  3. http://patjenes.blogspot.fi/
    Kolmen koiran seikkailu.

    VastaaPoista
  4. http://mustantiikerinelamaa.blogspot.com

    Maaliskuussa 3v täyttävän agiporon ja 4kk ikäisen valkkarin elämää :)

    VastaaPoista
  5. Pieni koti maalla , kolme hyvin erilaista koiraa, metsästysharrastust, arjen haasteita ja onnistumisia. Mukana välillä myös luppakorvapupu ja lämminverinen hevonen.

    VastaaPoista
  6. http://herttakoiruus.blogspot.fi/

    "Tämä blogi on kertomus kahden sosiaalisen ja vilkkaan kääpiövillakoiratytön sekä 11kk beauceron-juniorin tassuttelusta läpi arjen ilojen ja edesottamuksien. Monipuolisesti erilaisia postauksia kirjoitettuna rennolla otteella ja maustettuna kivoilla kuvilla!"

    VastaaPoista
  7. Hiuhau, http://hiuhau.blogspot.com

    Kuusi koiraa ja niiden omistaja. Blogissa pääsee seurailemaan tokoa ja agilitya harrastavan chihuahuan polkua huipulle ja belgianpaimenkoiran pennun kasvua aikuiseksi. Kolmen lentäväisen perhoskoiran ja yhden erilaisen bordercollien aivoitukset mahtuvat aina mukaan. Tervetuloa!

    VastaaPoista