maanantai 2. marraskuuta 2015

Meistä on niin siistii olla noloja!

Heijastimet ja pimeässä näkyminen on nyt niin ajankohtaista, että päätin tehdä siitä vielä oman postauksensa.

Näin hyvin Hely näkyi tänään
Kaikki Helyn heijastinvarusteet

Otsikko viittaa facebookissa pyörineeseen taikaviitta-julkaisuun, jossa 4-vuotias poika halusi myös "taikaviitan" (heijastinliivin), mutta tämä äiti sanoi että: "et saa, se on nolo!". Päivitys lähti nopeasti jakoon ja minunkin etusivullani se pyöri.

Äiti ei ikinä lue näitä pitkiä ja ns. tärkeitä julkaisuja, vaan skippaa ne. Niimpä luin äidillenikin tämän ja kun luin "et saa, se on nolo" -kohdan, äidin suu loksahti auki. Siinä me sitten yhdessä hämmästelimme tämän naisen toimintaa.

Meillä ollaan todella tarkkoja siitä, että illalla lenkille lähtiessä minulta löytyy sekä heijastinliivi että taskulamppu. Ilman niitä saan vain haaveilla iltalenkeistä. Helyn heijastintilanteesta vanhempani eivät niinkään "välitä". Minä kuitenkin huolehdin, että koiralla on jotain missä on heijastinta.

Nykyään lähes kaikissa varusteissa mitä kaupassa myydään, on heijastimia. Helyn valjaista löytyy, kaulapannassa on ja kahdesta hihnastakin löytyy. Näiden lisäksi Helyllä on heijastinliivi. Liivi näkyy hyvin pimeässä, mutta tuottaa välillä itselleni harmaita hiuksia. Helyn karva on niin liukasta (vaikka ei uskoisi), että heijastinliivi liukuu sivulle päin. Sama juttu valjaissa. Hankala löytää mitään sopivaa koiralle...

Tänä vuonna aion kuitenkin pukea tuon heijastinliivin Helylle ja takuta sen kanssa jokaisen lenkin aikana. Ehkä se tuottaa harmaita hiuksia, mutta tuo myös turvallisuuden tunteen.

Me näymme pimeässä! Näyttekö te?
Kirjoita kommentteihin tai vastaa sivupalkissa olevaan kyselyyn! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti