torstai 11. helmikuuta 2016

Kamerakaluston päivitys!

Näin kävi, kamera vaihtui ja tilalle tuli Nikon D7100. Isä yllätti minut keskiviikkona tultuani koulusta ja ehdotti, että lähdemme kohti Seinäjokea. Nenä näytti tuttua ja turvallista Foto-Formaa kohti. Vanha Nikon D3100 jäi sinne ja uusi, pitkään katselemani kamera tarttui mukaan. Hinta kauhistutti alusta alkaen, mutta en todellakaan kadu ostosta.

Kamerassa on paljon eri toimintoja, joten en todellakaan ole vielä ehtinut tutustua kaikkiin. Perusjutut alkavat olla hallussa tämän päivän testailujen jäljiltä, mutta lauantaiksi olisi vielä vähän harjoiteltavaa. Perjantai taitaa mennä kamera toisessa ja ohjekirja toisessa kädessä.

Tämän kuun alussa tein postauksen kamerakalustostani, sillä en ajatellut saavani kameraa vielä tänä keväänä. Kaikki tapahtui nopeasti, vaikka ajatus oli jo jonkin aikaa muhinut päässäni.

Testasin tänään kameraa ensimmäisen kerran kunnolla. Harjoittelin henkilökuvien ottoa ja räpsin pari kuvaa Helystäkin. Jaan teille pari julkaisukelpoista kuvaa, julkaisen postauksen ja siirryn koulukirjojen ohjekirjan ääreen! :)

073a070a

069a

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit tosi kiva juttu, onnea uudesta kamerasta! Nää kameraostokset on aina niin jänniä, kun pääsee testailemaan uuden laitten käyttöä :D Ja tosi kivan oloisia kuvia, jotenkin sellaisia hirmu tarkkoja ja laadukkaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vähän harjoiteltavaa vielä tässä kamerassa :D

      Poista