torstai 25. helmikuuta 2016

Ruokakupista on moneksi

061 075

Kävin eilen keskiviikkona kuvaamassa Hely pitkästä aikaa sen omassa häkissä. Virtaa koiralla oli vaikka muille jakaa, joten annoin sen riekkua ruoka- ja vesikuppiensa kanssa. Kuitenkin aina kun kyykistyin, Hely jätti kipponsa ja kuppinsa rauhaan ja tipsutteli luokseni siliteltäväksi. Videolla näyttää siltä kuin Hely yrittäisi purra minua, mutta ei se pure. Kalauttaa vain hampaansa käsiini, mutta ei edes yritä tarttua. Välillä koiran villitseminen sillä lailla on ihan viihdyttävää, kun tietää koiran pitävän siitä. Jossain vaiheessa se alkaa kuitenkin mennä niin totiseksi, että on parempi lopettaa.

Ensi viikko on meillä hiihtolomaa, mukavaa ottaa vähän eteisyyttä kouluun ja yhteishakuun. Helpottavaa, kun yhteishakulapun sain viimein täytettyä. Nyt olen valmis ottamaan kevään ja kesän vastaan (kunhan hiihtoloma on ohi). Kesää odotan aivan uudella innolla. Se kuumuus ei niinkään miellytä, mutta vapaus koulusta, valo ja muut pienet ja suuret asiat saavat minut suunnilleen hyppimään innosta! Psst, tähän palataan vielä kesäkuussa! Tai ennemmin.

078 077 065 079

2 kommenttia:

  1. Eikö tuota turhan päivistä räkytystä saa pois ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa, jos haluaisin sen pois. Jos sulla ei ollut mitään muuta kommentoitavaa, olisit ihan yhtä hyvin voinut olla kommentoimatta :)

      Poista