lauantai 14. toukokuuta 2016

8

... on luku, joka kertoo kaikilla, että lapsi on vielä nuori ja huoleton. Koiralle se on merkitsee ikääntymistä ja sitä, että se päivä kun sitä ei enää ole, on aina vain lähempänä. Yksi asia pientä lasta ja koiraa kuitenkin yhdistää, ne nauttivat elämästä ihan täysillä.

"Koira on kuin ikuinen Peter Pan, lapsi joka ei koskaan kasva aikuiseksi ja on siksi aina valmis rakastamaan ja olemaan rakastettu."
-Aaron Katcher-

"Ne ovat parempia kuin ihmiset, koska ne tietävät sen mutta eivät kerro."
-Emily Dickson-



Hely on ehkä raivostuttavin koira, jonka tunnen. Silti se on yksi parhaista ystävistäni ja minulle kultaakin kalliimpaa. Pidän tuosta koirasta kiinni kynsin ja hampain niin kauan, kun se on mahdollista ♥

6 kommenttia:

  1. Koskettava ja ihana video <3! Ajat vain vierii ja vierii.. Itse toivoisin, että Tellu olisi vasta täyttänyt tuon 8-vuotta. Onnea Helylle <3 !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Välillä se aika kyllä menee liiankin nopeaa :/

      Poista
  2. Onnittelut terhakalle pikinokalle. Meidän pystikset ovat eläneet 14 ja 15 vuotta joten ei se vanhuus vielä ovella kolkuttele ��... sumppa77

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hely kiittää :) Joo ei se vanhuus mitenkään muuten näy kuin valkoisina poskina, Helyltä noita ikävuosia tosin taitaa karsiutua "sairauden" vuoksi :/ mutta mistä sen ikinä tietää miten vanhaksi tuo aikoo sinnitellä :)

      Poista
    2. Mikä sairaus Helyllä on :/ ?

      Poista
    3. En tästä kauheasti ole huudellut, mutta ehkä voin sen nyt mainita. Helyllä todettiin pari vuotta sitten(?) epilepsia. Onneksi kohtauksia tulee harvakseen ja niihin osaa jo suhtautua. :)

      Poista