torstai 2. helmikuuta 2017

Kuukausikatsaus | tammikuu

kuukausikatsaus
Aika tehdä blogin ensimmäinen kuukausikatsaus. Ja jos hyvin käy, vuoden lopussa kuukausikatsauksia on kasassa kaksitoista. Postauksessa olisi tarkoitus muistella mitä edellisessä kuussa on tapahtunut, blogin kävijämääriä, kommentteja ja montako postausta tuli kirjoitettua. Instagramistakin puhutaan sen verran, että saadaan selville kuukauden tykätyin ja kommentoiduin kuva sekä montako kuvaa lisäsin.

T A M M I K U U N  T A P A H T U M A T
Niin vain meni uuden vuoden ensimmäinen kuukausi. Paljon tuli Helyn kanssa touhattua, vaikka aika yksipuoliseksi metsässä käymiseksi se jäikin. Tammikuusta jäi kuitenkin niin sanotusti hyvä maku suuhun. Olin koko tammikuun kotona työssäoppimisen vuoksi ja käytin sen todellakin hyväkseni. Pääsimme Helyn kanssa lenkkeilemään aktiivisesti päivittäin eikä ole montaa lenkitöntä päivää tullut. Vaikka usein olemme vasta pimeällä ehtineet lähteä lenkille, on niskaan heitetty heijastinliivit ja mukaan muutama valo. Autoilijat näkevät ja tulee itselle turvallisempi olo.

Hely pääsi ahkerasti juoksemaan vapaana ja niitä ovat tammikuun postaukset pääasissa käsitelleet. Useammin pitäisi lähteä metsään tai pellolle, mutta ei saa vain aikaiseksi lähteä. Ja yhtäkään hirveä en enää kaipaa, niistä sain jo tarpeekseni!
185_Fotor
T A M M I K U U N  S U O S I K K I
Lunta ei juurikaan ole nähty (varsinkaan loppu kuusta), mutta liukasta on! Tammikuun suosikiksi yltää tällä kertaa nastalenkkarit. Meni monta viikkoa ennenkuin ne alkoivat tuntua mukavilta jaloissa eikä kävely tuntunut aluksi yhtään mukavalta, päättäväisesti hammasta purren kuitenkin kävelin niillä ja nyt kengät ovat oikein mukavat ja sopivat jaloissa. Pystyssäkin ne ovat minut pitäneet, siinä on heijastinliivin ohella toinen hengenpelastaja.

T A M M I K U U N  V I E R A I L I J A T
Tammikuussa kävi (joulukuun tavoin) lähes 8000 kävijää. Oma tavoitteeni, johon tosin hyvin vähän pystyn vaikuttaa on n. 4000 kävijää kuukausittain. Pitämällä blogin mielenkiintoisena ja mainostamalla blogin instagramissa, pystyn osaltani vaikuttamaan tähän. Päivittäin blogissa vierailee noin 200-300 ja postauksilla on katsojamääriä todella vaihtelevasti alle sadasta yli kahteensataan.
403_Fotor
T A M M I K U U N  P O S T A U S & O M A  S U O S I K K I
Kuukauden luetuin postaus on Vuoden ensimmäinen peltoreissu (218) ja hyvänä kakkosena henkilökohtainen suosikkini Suomenajokoira kettukoirana (212). Postaus yltää helposti jopa parhaimmaksi kirjottamakseni tekstiksi. Etsin sitä varten paljon tietoa, suunnittelin sen ja kirjoitin huolellisesti pyrkien käyttämään sujuvaa tekstiä. Pakko antaa kehuja itselle, hyvin kirjoitettu Tuuli!

T A M M I K U U  I N S T A G R A M I S S A
Tammikuun aikana lisäsin 16 kuvaa ja yhden videon. Tykätyimmäksi paljastui alla oleva kuva, joka on otettu muutama viikko sitten nevalta. Vastaavasti kommentoiduin oli kuva, joka käsitteli Suomenajokoira kettukoirana -postausta. Toinen IG-kuva on myös yksi suosikeistani.
Kuva, jonka JÄLJILLÄ 🇫🇮 (@tuuliblogi) julkaisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti